יחידות מנהלה

כל המידע אודות היחידות השונות באוניברסיטת רייכמן והשירותים שהן מעניקות.

• מנהל רישום וקבלה

מנהל רישום וקבלה הינו הגוף האחראי לרישום וקבלת הסטודנטים המועמדים ללימודים אקדמיים לתואר ראשון ושני.

• דיקנאט הסטודנטים

הגוף באוניברסיטת רייכמן האמון על רווחת הסטודנט, ותפקידו להעניק לסטודנטים את התמיכה והעזרה הדרושים.

• מנהלי הסטודנטים

הגוף האחראי על הטיפול בכל הנושאים הנוגעים לסטודנט ומספק את הסיוע המנהלי הנדרש במהלך לימודיו באוניברסיטת רייכמן.

• מחלקת שכר לימוד

מחלקת שכר לימוד עוסקת במתן שירות לסטודנטים בנושא הסדרת שכר לימוד וכן הזנת מלגות הצטיינות וסוציואקונומיות.

• אגף מערכות מידע וטכנולוגיות

האגף אחראי על כלל היבטי המחשוב והתוכנה באוניברסיטת רייכמן.

• המרכז לקריירה

מסייע לסטודנטים ולבוגרי אוניברסיטת רייכמן בכל הקשור למציאת עבודה, הן במהלך הלימודים והן לאחר סיומם.

• מנהל בחינות

אחראי על כלל ההיבטים הקשורים לניהול הבחינות באוניברסיטת רייכמן, טיפול בסטודנטים הזכאים לתנאים מותאמים.

• בית הספר הבינלאומי

מציע תוכניות לימודים מלאות לתארים ראשונים ושניים, הנלמדות בשפה האנגלית.

• אגף הלוגיסטיקה

אחראי לכל תחומי הלוגיסטיקה והאחזקה באוניברסיטת רייכמן.

• מנהל ההוראה

מחלקת מנהל הוראה מנהלת מבחינה תפעולית-אדמינסטרטיבית את מערך ההוראה באוניברסיטת רייכמן.

• חטיבת דוברות, שיווק ואירועים

אמונה על טיפוח תדמיתה של אוניברסיטת רייכמן בקרב קהלי יעד שונים.

• אגף קשרי חוץ

אגף קשרי חוץ אחראי על שימור הקשר עם בוגרי אוניברסיטת רייכמן וידידיו הרבים.

• ספריית מרק ריץ'

מכילה מאגר עשיר של ספרים, כתבי-עת ומקורות אלקטרוניים רבים המעניקים לסטודנט עולם שלם של מידע.

• FORE הכשרת מנהלים ולימודי חוץ

מפתחת תוכניות הכשרה בינתחומיות, בינלאומיות ובינאישיות הנותנות מענה לצרכי ארגונים ומנהלים בכירים.

• אגף הכספים

מטפל בהנהלת החשבונות של אוניברסיטת רייכמן ובכל הקשור לשכר הלימוד.

• מחלקת משאבי אנוש

מחלקת משאבי אנוש מטפלת בעניינים הקשורים לסגל האקדמי הקבוע, הסגל האקדמי החיצוני והסגל המנהלי.

• היחידה לחדשנות בהוראה (TIU)

המנוע של אוניברסיטת רייכמן בחתירתה להוראה מיטבית ומותאמת למאה ה-21.

• ארגון הבוגרים

הארגון יוצר קהילת בוגרים, המבוססת על ערבות הדדית, תחושת שייכות וגאווה, ופועלת לפיתוח, להעשרה ולחיזוק הקשר בינם לבין עצמם לבין אוניברסיטת רייכמן.

• הוגנות ושוויון מגדרי

אוניברסיטת רייכמן פועלת למימוש מחויבותה לקידום האיזון, ההכלה והשוויון המגדרי באוניברסיטה.