אוניברסיטת רייכמן מציעה מגוון פעילויות, שירותים ומתקנים הפתוחים לקהל הרחב, אשר פותחים דלתות לעולמות חדשים דרך ראי האקדמיה.
  • מוזיאון התקשורת

חוויה ייחודית הכוללת את התפתחות מיזמי התקשורת בעולם מתחילת המאה העשרים ועד הטכנולוגיות החדשות המשנות את עולם התקשורת.

• הדרכת תיכונים

אוניברסיטת רייכמן מעבירה ומפתחת מערכי הדרכות, סדנאות וימי עיון לבתי ספר תיכוניים וחטיבות ביניים בהרצליה ובכך חושפת את התלמידים לעולם האקדמיה והמחקר.

• ביקור בקמפוס

בוא לבקר, להיחשף לאיך הכל התחיל, למבני הקמפוס, לחזון ולאווירה.

• קליניקת בית ספר ברוך איבצ'ר לפסיכולוגיה

הקליניקה מיועדת לפונים באופן עצמאי מן הקהילה ולגופים ציבוריים ומשלבת גישות טיפוליות שונות.

• מפגשי הורים

מטרת מפגשי ההורים הינה לחשוף את ההורים והמשפחות לעשייה ולחוויית הלימודים הייחודית שמקבלים הסטודנטים שלנו- הילדים שלהם.

• פרוייקטים למען הקהילה

אוניברסיטת רייכמן מציעה מגוון פרויקטים למען הקהילה, מתוך אמונה כי קידום עזרה לזולת תורם להפנמת עבודה קהילתית ותרומה לחברה גם בעתיד.

• קול אוניברסיטת רייכמן

רצועות הפודקאסטים של מומחי אוניברסיטת רייכמן המתארחים במגוון תחנות רדיו ומאפשרים לכם להעשיר את הידע בלחיצת כפתור.

• קליניקות משפטיות בבית ספר הארי רדזינר למשפטים

בית הספר למשפטים מפעיל מגוון קליניקות משפטיות המעניקות סיוע משפטי ומיועדות לפונים באופן עצמאי מהקהילה.

צרו קשר

חגי נוי