"אוניברסיטת רייכמן מחויבות לעיצוב מנהיגות העתיד של החברה הישראלית בכל תחומי החיים.
בעידן הנוכחי, שמתאפיין בהתפתחויות טכנולוגיות מואצות, חשוב לרכוש ידע בינתחומי וכלים לפיתוח יצירתיות ולחשיבה עצמאית וביקורתית. מעל לכל, יש לגבש סט ערכים שישמשו כמצפן, לפיו תוכלו לקבל את ההחלטות הנכונות עבורכם ועבור המדינה והחברה כולה."

השילוב של טובי המרצים עם תוכניות לימוד חדשניות מסייע לנו להעמיד דורות של בוגרות ובוגרים מרשימים, אשר זוכים להצלחה חסרת תקדים בשוק העבודה ובאקדמיה. לצד ידע וכלים אנליטיים, תקבלו אצלנו גם כלים לחשיבה עצמאית וביקורתית ולפיתוח היצירתיות שלכם. כלים אלה ישרתו אתכם במסע חייכם ויסייעו לכם להוביל ולהתמודד עם אתגרי המאה ה-21. השנה לומדים באוניברסיטת רייכמן כ-8,400 סטודנטים בתוכניות לתארים ראשון, שני ושלישי. מתוכם, כ-2,200 מהסטודנטים שלנו מגיעים מ-90 מדינות בעולם ולומדים במסגרת בית הספר הבינלאומי לתארים ראשון ושני בשפה האנגלית. האווירה הרב-תרבותית מורגשת בקמפוס ואנו גאים להיות מוסד שמטפח מנהיגות צעירה וגלובלית.

סטיבי ויינברג

ראש מטה לשכת נשיא