אנו באוניברסיטת רייכמן מאמינים כי אוניברסיטה היא מוסד חברתי, המהווה גוף בעל תרומה לתרבות ולחברה. אנו שואפים להנגיש את הידע האקדמי האצור באוניברסיטה לציבור הרחב תוך שימוש בטכנולוגיות מתקדמות

בעמוד זה מוצגים:

• RU Experts

סדרת שיחות מקצועיות ואישיות עם מיטב המרצים המובילים של אוניברסיטת רייכמן במגוון נושאים. כל ריאיון אורכו כ-20 דק'. כל השיחות זמינות לצפייה בעמוד הפייסבוק של אוניברסיטת רייכמן ובעמוד של האוניברסיטה ביוטיוב.

• WISDOM

סדרת המיקרו-פודקאסטים "WISDOM" של אוניברסיטת רייכמן ו-102FM כוללת כ-100 הרצאות קצרות (כ-10 דקות כל אחת). כל ההרצאות זמינות להאזנה חופשית בפלטפורמות הדיגיטליות (ב-Spotify, באתר אוניברסיטת רייכמן וברדיו 102FM).

• 2 דקות של מחקר

סדרת סרטונים קצרים וקצביים המציגה את מחקריהם המרתקים של חוקרי אוניברסיטת רייכמן. האוניברסיטה היא מוסד חברתי, הבא מהחברה ופועל למענה ועל כן, המחקר באוניברסיטת רייכמן עוסק בסוגיות שנוגעות לחברה ונמצאות על סדר היום.

• פודקסטים נוספים

זה הזמן לקחת רגע פסק זמן ולהקשיב להרצאות קצרות ומרתקות של החוקרים והחוקרות של אוניברסיטת רייכמן. האוניברסיטה עוסקת באופן מלא במחקר ובמסגרתה פועלים למעלה מ-30 מכוני מחקר מובילים בתחומים שונים ומגוונים.