אודות המרכז לקריירה

המרכז לקריירה באוניברסיטת רייכמן, שם לו למטרה להכין ולסייע לסטודנטים ובוגרים להשתלב בשוק העבודה. באתר זה תוכלו למצוא מידע שימושי אודות השירותים של המרכז לקריירה וכיצד הוא יכול לסייע לכם, סטודנטים ובוגרים של האוניברסיטה - המחפשים עבודה מאתגרת ומספקת, או לכם המעסיקים, המחפשים מועמדים מתאימים.

פעילויות המרכז לקריירה

• הכוונה וייעוץ אישיים לסטודנטים ובוגרים בנושאי קריירה.
  • סיוע והדרכה בכתיבת קורות חיים, בניסוח מכתבי פניה למעסיקים ובהכנה לראיונות תעסוקתיים.
  • פרסום הצעות עבודה, בתחומים השונים הנלמדים בבתי הספר השונים באוניברסיטת רייכמן.
  • הזמנת מעסיקים למפגשי גיוס של סטודנטים ובוגרים.
  • ארגון הרצאות ו"אירוע זרקור" בתחום הקריירה והתעסוקה.
  • הדרכה, טיפים ויעוץ בהכנת פרופיל אישי ב-LinkedIn.

חשוב לדעת

• השירות במרכז לקריירה ניתן אך ורק לסטודנטים ובוגרי אוניברסיטת רייכמן.
  • על מנת להיכנס למערכת הצעות עבודה יש ללחוץ על הלינק "הצעות עבודה" בראש העמוד.
  • יש להזין שם משתמש וסיסמה בחלון אשר יפתח.
  • לשחזור שם משתמש וסיסמה נא לפנות ל-helpdesk@runi.ac.il או בטל' 09-9527269.

אז איך קובעים פגישה?

• צרו איתנו קשר במייל: Career@runi.ac.il, ספרו לנו מה אתם לומדים ונחזור אליכם לקביעת פגישת ייעוץ אישית!

סטודנטים

השירותים המוצעים לכם במסגרת המרכז לקריירה כוללים:

• הצעות עבודה: המופיעות בלוח הצעות עבודה.
  • מידע והדרכה: הדרכה בכתיבת קורות חיים, ניסוח מכתבי פניה למעסיקים, הכנה לראיונות תעסוקתיים, יעוץ בבחירת התמחות ועוד.
  • הכוונה ויעוץ: הכוונה לספרות מקצועית רלוונטית בנושא התעסוקה, מתן יעוץ אישי למחפשי העבודה, יעוץ בתחום הקריירה האישית.
  • אירועי זרקור ומפגשי מעסיקים: הזמנת נציגי חברות מובילות לקמפוס, הצגתן וקיום ראיונות עבודה למועמדים מקרב תלמידי אוניברסיטת רייכמן וירידי תעסוקה.
  • הרצאות וסדנאות: ארגון הרצאות וסדנאות בתחומי העבודה.

לפגישת ייעוץ אישית, כתבו לנו מייל ונתאם: career@runi.ac.il

בוגרים

עם סיום לימודיכם באוניברסיטה, אנו מאחלים לכם הצלחה בהמשך דרככם המקצועית. אנו מזכירים לכם ששירותי המרכז לקריירה זמינים תמיד עבורכם ללא תשלום.

המרכז לקריירה מציע לכם מגוון שירותים היכולים לסייע לכם במציאת מקום עבודה.

הצעות עבודה

כל הצעות העבודה מפורסמות באתר המרכז לקריירה ומתעדכנות מדי יום.

הגישה לכל הצעות העבודה, מתאפשרת דרך אייקון "הצעות עבודה" במרכז האישי או בלחיצה כאן לאחר הצגת שם המשתמש והסיסמא (הזהים לכניסה למרכז האישי), תקבלו גישה לכל הצעות העבודה שבאתר.

רוצים להעסיק סטודנטים או בוגרים?

כל המידע שאתם מחפשים נמצא כאן.