חדשות

אירוע סיום שנה של פורום הבוגרות לשנת 2024

08 אוגוסט

שתפו ב:

ביום שלישי, ה-23 ביולי 2024, התקיים אירוע סיום השנה של פורום הבוגרות באוניברסיטת רייכמן. האירוע נערך באולם חוסידמן החדש והמפואר, ובו השתתפו 238 בוגרות נרגשות מכל התחומים והשנים.

האירוע נפתח במינגלינג מהנה בליווי נשנושים ואלכוהול, אשר סיפקו הזדמנות מצוינת להיכרות מחודשת בין הבוגרות ולהחלפת חוויות וסיפורים.

בהמשך הערב, נהנו המשתתפות מהרצאה מרתקת בנושא מיתוג עצמי, תחת הכותרת “מה אומרים עלייך כשאת יוצאת מהחדר?”. את ההרצאה העביר עמרי אביסף, שותף מייסד בחברת QUATRO ובוגר אוניברסיטת רייכמן בעצמו. עמרי שיתף בתובנותיו וניסיונו בסטוריטלינג, והעניק כלים מעשיים לאיך לספר את הסיפור שלך על עצמך – מיתוג עצמי שכולנו צריכים בין אם בפן האישי ובין אם במקצועי.

האירוע הסתיים במופע סטנדאפ קורע מצחוק של עפר שכטר, שהעלה חיוכים רבים על פני כל המשתתפות וחתם את הערב באווירה קלילה ומהנה.

תודה לכל הבוגרות שהשתתפו והפכו את האירוע להצלחה מסחררת. אנו כבר מצפות לאירועים הבאים ולמפגשים נוספים!

רוצות לוודא שאתן לא מפספסות את האירוע הבא של הפורום הבוגרות? הצטרפו לקבוצת הוואצאפ של פורום הבוגרות כאן >>