חדשות

מפגש פורום פיננסי בנושא: ייזום נדל"ן בשוק משתנה

06 אוגוסט

שתפו ב:

מכון G City לחקר נדל"ן ערך ב- 26 ביוני 2023 בקמפוס האוניברסיטה מפגש פורום פיננסי בנושא "ייזום נדל"ן בשוק משתנה". ד"ר אפרת טולקובסקי, מנכ"לית מכון G City לחקר נדל"ן באוניברסיטת רייכמן, אשר הנחתה את המפגש, סקרה את המגמות בשוק הדיור בישראל. לאחר מכן, תיאר עומר אלפרן, שותף ברובי קפיטל, את פעילות המימון החוץ בנקאי בשוק הנדל"ן המשתנה, ולירן רזמוביץ, מנכ"ל דיסקונט קפיטל חיתום, סקר את פעילות גיוס ההון והחוב לייזום נדל"ן בשוק ההון. לסיום, איתמר גירון, שותף מנהל בקרן מרתון, התייחס להזדמנויות הקיימות בשוק עבור קרנות השבחת נדל"ן.

בתמונה מימין: איתמר גירון, שותף מנהל, קרן מרתון; עומר אלפרן, שותף, רובי קפיטל; ד"ר אפרת טולקובסקי, מנכ"לית מכון G City לחקר נדל"ן, אוניברסיטת רייכמן; ולירן רזמוביץ, מנכ"ל דיסקונט קפיטל חיתום.