חדשות

מכון גזית-גלוב לחקר נדל"ן ואיגוד מהנדסי ואדריכלי ערים בישראל ערכו מפגש בנושא: איכות הבנייה בישראל

20 יולי

שתפו ב:

מכון גזית-גלוב לחקר נדל"ן באוניברסיטת רייכמן ואיגוד מהנדסי ואדריכלי ערים בישראל ערכו ב- 24 בינואר 2022 מפגש מקוון בנושא "איכות הבנייה בישראל". המפגש הוא מפגש שלישי בסדרת מפגשים במסגרת שיתוף פעולה בין מכון גזית-גלוב לחקר נדל"ן ובין איגוד מהנדסי ואדריכלי ערים בישראל.

המפגש נערך בהנחיית אדר' גיא דוננפלד, מנכ"ל, איגוד מהנדסי ואדריכלי ערים בישראל; מהנדס מועצה מקומית תעשייתית נאות חובב ובהשתתפות הדוברים: פרופ’ אמנון להבי, מנהל אקדמי, מכון גזית-גלוב לחקר נדל״ן, אוניברסיטת רייכמן; אדר' חנה חרמש, מהנדסת העיר הרצליה; אדר' ורדית איזק, יעוץ, רגולציה, אסטרטגיה; מאיר שמחה, סמנכ"ל הנדסה ותכנון, אזורים; אדר' הוגו שפנגנטל, מנכ"ל, מכון בקרה ניסים שוקר; יגאל גוברין, יו"ר, איגוד המהנדסים לבניה ותשתיות; מייסד, וקסמן גוברין גבע; אדר' צחי כץ, יו"ר איגוד מהנדסי ואדריכלי ערים בישראל; מהנדס העיר מודיעין-מכבים-רעות; אדר' רפי רייש, מנכ"ל, S.U.iT.S; נחמה בוגין, מייסדת ובעלים, נחמה בוגין שמאות מקרקעין וד"ר אפרת טולקובסקי, מנכ"לית, מכון גזית-גלוב לחקר נדל"ן, אוניברסיטת רייכמן.

לצפייה בהקלטת המפגש לחץ כאן >>