חדשות

העברת זכויות בין דורית בנדל"ן במושבים

27 דצמבר

שתפו ב:

מכון G City לחקר נדל"ן באוניברסיטת רייכמן ותנועת המושבים בישראל ערכו ב-27 בדצמבר 2022 מפגש מקוון בנושא "העברת זכויות בין דורית בנדל"ן במושבים". המפגש הוא מפגש ראשון בסדרת מפגשים בנושא "העברת זכויות בין דורית בנדל"ן" אשר נערכת במסגרת מכון G City לחקר נדל"ן.

המפגש נערך בהנחיית עו"ד מיכל בוסל, מנהלת אגף קרקעות ואגודות שיתופיות, תנועת המושבים בישראל; דוקטורנטית, בית ספר הארי רדזינר למשפטים, אוניברסיטת רייכמן, ובהשתתפות הדוברים: פרופ’ אמנון להבי, מנהל אקדמי, מכון G City לחקר נדל״ן, אוניברסיטת רייכמן; עו"ד עמית יפרח, מזכ"ל תנועת המושבים בישראל, יו"ר התאחדות חקלאי ישראל; עו"ד שמרית גיגי, משרד עורכי דין חגי שבתאי, שפירא; ניצן מקובר, ניצן מקובר כלכלה שמאות וניהול מקרקעין; וד"ר אינג' רותי פרום אריכא, מנהלת הרשות לתכנון, משרד החקלאות ופיתוח הכפר.

לצפייה בהקלטת המפגש לחצו כאן