חדשות

מכון G City לחקר נדל"ן ערך מפגש בסדרת מחירי הדירות בישראל: רבעון ראשון 2023

12 יוני

שתפו ב:

מכון G City לחקר נדל"ן באוניברסיטת רייכמן ערך ב-5 ביוני 2023 מפגש בסדרת "מחירי הדירות בישראל". במפגש אשר נערך באופן מקוון השתתפו ד"ר אפרת טולקובסקי, מנכ"לית, מכון G City לחקר נדל"ן, אוניברסיטת רייכמן, ורם גפן, מנהל מחלקת מחקר, מדלן.

במסגרת המפגש הוצגו נתוני מדד מכון ג'י סיטי למחירי דירות (לשעבר מדד מכון גזית-גלוב למחירי דירות) לרבעון הראשון 2023 והתקיים שיח בנושא מחירי הדירות בישראל. בין הנושאים שנידונו: מתודולוגיית מדד מכון ג'י סיטי למחירי דירות, ההבדלים בין מדד מכון ג'י סיטי למחירי דירות לבין מדד מחירי הדיור של הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה, היקף העסקאות המשמש ליצירת המדד, מגמות במחירי הדירות ברמה הארצית ובאזורים השונים בישראל ושינויים בשיעורי ריבית המשכנתאות. כמו כן, הוצגו מגמות בשוק הנדל"ן הישראלי כפי שמשתקפות בנתוני אתר מדלן.

לצפייה בהקלטת המפגש לחצו כאן