חדשות

המחזור החמישי של תוכנית התואר השני MBA - במנהל עסקים במסלול נדל"ן הציג את עבודות הגמר בפני בכירים מעולם הנדל"ן

13 יולי

שתפו ב:

בוגרי המחזור החמישי יחד עם פרופ' אמנון להבי, ראש מסלול הנדל"ן בתכנית ה-MBA במנהל עסקים, אוניברסיטת רייכמן, עופר אברם, מנכ"ל מניבים קרן הריט החדשה ומרצה הקורס, עו"ד רני טימור, מומחה לנדל"ן מניב ויזם, ומיכל עמיר, מנהלת התוכן של מכון G City לחקר נדל"ן, בניין אדלסון ליזמות, קמפוס אוניברסיטת רייכמן.

בתמונה: בוגרי המחזור החמישי יחד עם פרופ' אמנון להבי, ראש מסלול הנדל"ן בתוכנית ה-MBA במנהל עסקים, אוניברסיטת רייכמן, עופר אברם, מנכ"ל מניבים קרן הריט החדשה ומרצה הקורס, עו"ד רני טימור, מומחה לנדל"ן מניב ויזם, ומיכל עמיר, מנהלת התוכן של מכון G City לחקר נדל"ן, בניין אדלסון ליזמות, קמפוס אוניברסיטת רייכמן.

בכירים מעולם הנדל"ן התכנסו ב-12 ביולי 2022 בקמפוס אוניברסיטת רייכמן. אלה הגיעו לאירוע הצגת עבודות גמר - פיתוח עסקי בתחום הנדל"ן אותם הכינו סטודנטיות וסטודנטים מהמחזור החמישי של תוכנית התואר השני -MBA במנהל עסקים במסלול נדל"ן בבית ספר אריסון למנהל עסקים, בהנהלת פרופ' אמנון להבי, המתקיימת בשיתוף עם מכון G City לחקר נדל"ן.

הסטודנטיות והסטודנטים עמלו במשך מספר חודשים בהובלתם של מרצה הקורס עופר אברם, מנכ"ל מניבים קרן הריט החדשה, ומרכז הקורס עו"ד רני טימור, מומחה לנדל"ן מניב ויזם, ובתמיכת מנטורים מובילים מתעשיית הנדל"ן, על פרוייקטים של שתי חטיבות קרקע של קבוצת עזריאלי ופרשקובסקי.

בחבר השופטים ישבו: גדעון אברמי, סמנכ"ל וראש תחום משרדים, קבוצת עזריאלי, וחיים קראדי, מנכ"ל, פרשקובסקי מניבים.

עוד השתתפו: אדר' משה צור, בעלים, משה צור אדריכלים בוני ערים, שרון לוי, סמנכ"ל פיתוח עסקי, קבוצת אקרו, לארי גארנר, דירקטור בכיר, אינטר ישראל, פיל רוזנברג, דירקטור בכיר ומנהל פרוייקטים, אינטר ישראל, ואיתי שפרן, סמנכ"ל פיתוח עסקי, גיאוקרטוגרפיה.

לארי גארנר, דירקטור בכיר, אינטר ישראל, איתי שפרן, סמנכ"ל פיתוח עסקי, גיאוקרטוגרפיה, פרופ' אמנון להבי, ראש מסלול הנדל"ן בתכנית ה-MBA במנהל עסקים, אוניברסיטת רייכמן; גדעון אברמי, סמנכ"ל וראש תחום משרדים, קבוצת עזריאלי, אדר' משה צור, בעלים, משה צור אדריכלים בוני ערים, חיים קראדי, מנכ"ל, פרשקובסקי מניבים, עופר אברם, מנכ"ל מניבים קרן הריט החדשה ומרצה הקורס, פיל רוזנברג, דירקטור בכיר ומנהל פרוייקטים, אינטר ישראל, שרון לוי, סמנכ"ל פיתוח עסקי, קבוצת אקרו, ועו"ד רני טימור, מומחה לנדל"ן מניב ויזם.

בתמונה מימין: לארי גארנר, דירקטור בכיר, אינטר ישראל, איתי שפרן, סמנכ"ל פיתוח עסקי, גיאוקרטוגרפיה, פרופ' אמנון להבי, ראש מסלול הנדל"ן בתוכנית ה-MBA במנהל עסקים, אוניברסיטת רייכמן; גדעון אברמי, סמנכ"ל וראש תחום משרדים, קבוצת עזריאלי, אדר' משה צור, בעלים, משה צור אדריכלים בוני ערים, חיים קראדי, מנכ"ל, פרשקובסקי מניבים, עופר אברם, מנכ"ל מניבים קרן הריט החדשה ומרצה הקורס, פיל רוזנברג, דירקטור בכיר ומנהל פרוייקטים, אינטר ישראל, שרון לוי, סמנכ"ל פיתוח עסקי, קבוצת אקרו, ועו"ד רני טימור, מומחה לנדל"ן מניב ויזם.