חדשות

11 יוני

שתפו ב:

ביום שישי 11.6 התקיים אירוע סיום הסדנא ביזמות של התוכנית בחשבונאות - AccounTech

במסגרת הסדנא ביזמות השתתפו מיטב היזמים והיזמיות בישראל מענפי המשק השונים: היי-טק, נדל"ן, פיננסים, תעשייה, קמעונאות ואנרגיה בין היתר: הראל ויזל, יו"ר ובעלים של קבוצת פוקס; יוני אסיא, מנכ"ל ומייסד eToro; צחי נחמיאס, בעלים, מגה אור; אתי אלישקוב, מייסדת ומנכ"לית ליברה חברה לביטוח; ולילך אשר טופילסקי, שותפה בכירה בקרן FIM.

הסטודנטים אשר נמצאים בשנה ב' ללימודיהם, הציגו באירוע חמישה מיזמים עסקיים ייחודיים מול חבר השופטים: טלי אבצ'וק, יזמית ומייסדת VALA; אבי אורטל, מנכ"ל לאומי פרטנרס; יעל אנדורן, מייסדת ושותפה CapitalA ולשעבר מנכ"לית משרד האוצר; פרופ' יאיר טאומן, דיקן בית ספר אדלסון ליזמות, אוניברסיטת רייכמן; צביקה יוכמן, שותף מייסד קרן; SKY ופרופ' ברק ליבאי, ראש קבוצת השיווק בבית ספר אריסון למנהל עסקים, אוניברסיטת רייכמן.

את דברי הפתיחה נשאו שלומי שוב, ראש התוכנית בחשבונאות AccounTech ויורם טיץ, שותף מנהל בפירמת הייעוץ EY.

הקבוצה שקטפה את המקום הראשון בתחרות מבין הייתה המיזם MDKL בהובלת הסטודנטים צור חלף, ליאל דרייזין, יהונתן אור ונדב סגל. הרעיון העסקי שעומד מאחורי המיזם שפיתחו הינו שיפור תהליך בירוקרטי ומסורבל בתחום שירותי ההרדמה בארה"ב והיכולת להעניק חווית משתמש חכמה, קצרה ויעילה יותר.

שלומי שוב אמר בדברי הסיום "אני מברך את הזוכים וגאה מאד לראות את כל הקבוצות בתצוגה מקורית ומרשימה שתואמת את ערכי התוכנית".

4 המיזמים הנוספים שהוצגו באירוע הם:

CAL&SHARE

חברי הצוות: שי אורטל, נתן גליקמן, אורי כרמל, אבי כהן

הרעיון העסקי: סנכרון והצלבה של לוחות זמנים בין פרטים, בעלי עסק קטנים וחברות על מנת לשפר את תכנון הזמן ולמקסם יעילות התנליך באמצעות שימוש ב –AI (Artificial intelligence), אלגוריתם מתוחכם ופרסונליזציה.

PACK&GO

חברי הצוות: ליאור סלנט, נופר בראל, אור מיכאל

הרעיון העסקי: אתר המבצע שימוש באלגוריתם מבוסס AI (Artificial intelligence), הלומד את הצרכן ויוצר עבורו חופשה תפורה להעדפותיו ולצרכיו. האתר יתכנן, יתאם ויסגור את החופשה הכוללת על כל רבדיה.

IN BUY

חברי הצוות: נתנאל חכמי לוי, עמית הראל, ניר זהבי, ניר פיורנטינו

הרעיון העסקי: הנגשה של מוצרי חיסכון סולידיים דרך הבאתם כמתנות על מנת לפתור את בעיית התמריצים העודפים לצריכה.

ROOMY

חברי הצוות: גילי טרויצה, שגיא וקנין, יוסף וייטפילד, ג'ייסון סלנסי

הרעיון העסקי: רשת חברתית שתעשה מהפיכה בשימוש בסאבלט ותאפשר תהליך נוח, מותאם אישית ובתוספת כיסוי ביטוחי וחוזי. יצירת הזדמנויות עסקיות, שוק יעיל וסוף להפסדי כסף משכירות.