חדשות

מינהל התכנון

21 ספטמבר

שתפו ב:

מכון G City לחקר נדל"ן ותוכנית התואר השני MBA במסלול נדל"ן בבית ספר אריסון למנהל עסקים באוניברסיטת רייכמן ערכו ב-2 בינואר 2023 מפגש "אחד על אחד" בהשתתפות ד"ר אפרת טולקובסקי, מנכ"לית מכון G City לחקר נדל"ן באוניברסיטת רייכמן, ודלית זילבר, מנכ"לית מינהל התכנון היוצאת.

פרופ' אמנון להבי, המנהל האקדמי של מכון G City לחקר נדל"ן, וראש מסלול הנדל"ן בתכנית התואר השני MBA בבית ספר אריסון למנהל עסקים באוניברסיטת רייכמן נשא דברי ברכה. לאחר מכן התקיימה שיחה בין ד"ר אפרת טולקובסקי, מנכ"לית מכון G City חקר לנדל"ן ודלית זילבר, מנכ"לית מינהל התכנון היוצאת. במסגרת המפגש תיארה דלית זילבר את פועלה כמנכ"לית מינהל התכנון, וסקרה את עיקרי התכנית האסטרטגית לשנת 2040 בתחומי הדיור, התשתיות והתחבורה, התעסוקה והשטחים הפתוחים.