מכון גזית-גלוב לחקר נדל"ן ועיריית הרצליה ערכו מפגש מקוון בנושא: תכנית מתאר להתחדשות אזור התעסוקה הרצליה - הר/2440

מכון גזית-גלוב לחקר נדל"ן ועיריית הרצליה ערכו ב-9 בדצמבר 2020 מפגש מקוון בנושא "תכנית מתאר להתחדשות אזור התעסוקה הרצליה - הר/2440". אזור התעסוקה המערבי של הרצליה הוא אחד מאזורי התעסוקה הייחודיים והמובילים בישראל, המאכלס בתוכו את תעשיית ההיי-טק מהמובילות בארץ ובעולם, יחד עם אזורי בילוי, פנאי ומלונאות. מטרת התכנית היא העצמת זכויות הבניה בעירוב שימושים של משרדים, מסחר, מגורים קטנים מיוחדים עד 50 מ"ר ברוטו, מלונאות, אזורי בילוי ופנאי ושטחים מבונים ציבוריים, תוך בחינת הצרכים המשתנים של הרובע, כרובע עירוני פעיל, דינאמי ובעל חוזק כלכלי. תכנית זו תהפוך את האזור ממתחם תעשייה ותעסוקה לרובע תעסוקתי עירוני פעיל והמשכי לעיר. מטרת המפגש היתה להציג את עקרונות תכנית המתאר להתחדשות אזור התעסוקה הרצליה בפני הציבור ובעלי עניין.

המפגש התקיים בהנחיית קרן מרציאנו, העורכת הכלכלית של חדשות 12, ובהשתתפות הדוברים: משה פדלון, ראש עיריית הרצליה; עפרה בל, סגנית ראש עיריית הרצליה ויו"ר מינהלת אזור התעסוקה; פרופ’ אמנון להבי, דיקן, בית ספר הארי רדזינר למשפטים; מנהל אקדמי, מכון גזית-גלוב לחקר נדל״ן, אוניברסיטת רייכמן; ד"ר אפרת טולקובסקי, מנכ"לית, מכון גזית-גלוב לחקר נדל"ן, אוניברסיטת רייכמן; אדר' חנה חרמש, מהנדסת העיר הרצליה; אדר' אלי דרמן, דרמן ורבקל אדריכלים; אורן הוד, משנה למנכ"ל, גזית גלוב; מתי ברודו, מייסד ובעלים, קבוצת R2M; אלי כרמון, סמנכ"ל כספים, מיקרוסופט ישראל מחקר ופיתוח; ליאון אביגד, בעלים משותף, מלונות בראון; דניאלה פז-ארז, בעלים ומנכ"ל, פז כלכלה והנדסה; אדר' מוניקה זר-ציון, אדריכלית העיר ומנהלת אגף תכנון, עיריית הרצליה; ליאורה ברנר, סגנית מנהלת אגף תכנון ומנהלת מחלקת חדשנות סביבה וקיימות, עיריית הרצליה; אינג' אביבה מלכה, מנהלת אגף תשתיות תחבורה ותנועה, עיריית הרצליה; ואדר' ליז לייבוביץ, דרמן ורבקל אדריכלים.

לצפייה במפגש בעמוד הפייסבוק של מכון גזית-גלוב לחקר נדל"ן לחץ כאן >>