מכון גזית-גלוב לחקר נדל"ן ערך מפגש מקוון בנושא: השלכות תקן החניה החדש בתל-אביב-יפו על בנייה למגורים

מכון גזית-גלוב לחקר נדל"ן ערך ב-21 בדצמבר 2020 מפגש מקוון בנושא "השלכות תקן החניה החדש בתל-אביב-יפו על בנייה למגורים". עיריית תל-אביב-יפו פועלת לקידום מדיניות חניה שתתמוך בהתפתחות המואצת של מערכת התחבורה בעיר, בצמיחה הכלכלית ובהתחדשות העירונית. מדיניות זו תקבע את ההקצאה הנדרשת לסוגים שונים של חניות וכללים לניהול מלאי החניה בעיר, ובכלל זאת תקבע תקן מקסימום לחניה בתכניות בניין עיר חדשות. במסגרת המפגש המקוון הוצגה מדיניות תקני החניה למגורים בתכניות בניין עיר חדשות בתל-אביב-יפו והתקיים דיון בהיבטים התכנוניים והכלכליים של המדיניות.

המפגש התקיים בהנחיית קרן מרציאנו, העורכת הכלכלית של חדשות 12, ובהשתתפות הדוברים: מיטל להבי, סגנית ראש עיריית תל-אביב-יפו ומחזיקת תיק התחבורה והבטיחות בדרכים; פרופ’ אמנון להבי, דיקן, בית ספר הארי רדזינר למשפטים; מנהל אקדמי, מכון גזית-גלוב לחקר נדל״ן, אוניברסיטת רייכמן; ד"ר אפרת טולקובסקי, מנכ"לית, מכון גזית-גלוב לחקר נדל"ן, אוניברסיטת רייכמן; חגית נעלי-יוסף, מנהלת המחלקה לתכנון אסטרטגי, עיריית תל-אביב-יפו; אודי כרמלי, מהנדס העיר תל-אביב-יפו; דניאלה סמיטס-פוסק, יו"ר, ועדה מחוזית תל-אביב, מינהל התכנון; גידי לרמן, אוניברסיטת רייכמן; אריה קמיל, קמיל טרשנסקי רפאל שמאות מקרקעין; רוני קינסברונר, מנהל תחום תכנון כלכלי בכיר, עיריית תל-אביב-יפו; עו"ד תומר צליח, חבר הנהלה וסגן יו"ר הוועדה המוניציפלית בארגון הקבלנים מחוז ת"א והמרכז, מנכ"ל חברת צליח רוטשילד; ודניאלה פז-ארז, בעלים ומנכ"ל, פז כלכלה והנדסה.

לצפייה במפגש בעמוד הפייסבוק של מכון גזית-גלוב לחקר נדל"ן לחץ כאן >>