חדש! חטיבה במדעי החיים החל משנת הלימודים הקרובה

14 יוני

אוניברסיטת רייכמן

בית ספר ברוך איבצ'ר לפסיכולוגיה

אוניברסיטת רייכמן תפתח חטיבה במדעי החיים כבר בשנת הלימודים הקרובה (תשפ"ג, אוקטובר 2022). החטיבה תפעל במסגרת בית ספר ברוך איבצ'ר לפסיכולוגיה, ובראשה יעמוד פרופ' ארנון אפק, המשנה למנכ"ל שיבא, לשעבר מנכ"ל משרד הבריאות ועד לאחרונה ראש תוכנית הרפואה הבינלאומית בפקולטה לרפואה באוניברסיטת תל אביב.

הקמת החטיבה במדעי החיים משקפת את תפיסת הבינתחומיות, שמלווה את אוניברסיטת רייכמן מיום היווסדה וחיונית מתמיד במציאות המשתנה.

מטרת החטיבה היא להכשיר את הסטודנטיות והסטודנטים להכיר את המרחב המדעי החדש כדי לבנות תשתית איתנה לעיצוב דור העתיד בתחומי המדע והבריאות. החטיבה מיועדת לאלה המעוניינים להשתלב בלימודי רפואה ולאלה המעוניינים להרחיב את הידע בעולמות המדעיים, והלומדים בה יהוו חלק מקבוצה מצומצמת, מגוונת ואיכותית.

קורסי החטיבה יקנו ידע בתחומי הליבה במדעי החיים, כמו מיקרוביולוגיה, ביולוגיה מולקולרית וביוכימיה, לצד התנסות מעשית בתחומים אלה.

למידע נוסף, לחצו כאן >>