חדשות

הצגת עבודות גמר מחזור שישי MBA במסלול נדל"ן

13 ספטמבר

שתפו ב:

בכירים מעולם הנדל"ן התכנסו ב-30 באוגוסט 2023 בקמפוס אוניברסיטת רייכמן. אלה הגיעו לאירוע הצגת עבודות גמר - פיתוח עסקי בתחום הנדל"ן אותן הכינו סטודנטיות וסטודנטים מהמחזור השישי של תוכנית התואר השני במנהל עסקים - MBA במסלול נדל"ן בבית ספר אריסון למנהל עסקים, בהנהלת פרופ' אמנון להבי, המתקיימת בשיתוף עם מכון G City לחקר נדל"ן.

הסטודנטיות והסטודנטים עמלו במשך מספר חודשים על עבודות הגמר בהובלתם של מרצי הקורס רו"ח תומר טפר, יו"ר EWAVE מניבים ועו"ד רני טימור, מומחה לנדל"ן מניב ויזם, עוזרת ההוראה טוהר דרי-דביר ובתמיכת מנטורים מובילים מתעשיית הנדל"ן. במסגרת עבודות הגמר ערכו הסטודנטים ניתוח עסקי כלכלי ותכנוני של  פרוייקטים אשר הורכבו מארבע חטיבות קרקע של החברות: מבנה, שיכון ובינוי, אקרו נדל"ן ומגה אור.

בחבר השופטים ישבו: צחי ארבוב, בעלים ויו"ר אקרו נדל"ן, דן גינגיס, סמנכ"ל שיווק אקרו נדל"ן, טל פורר, בעלים ויו"ר מבנה, עוזי לוי, מנכ"ל מבנה, דודו זבידה, מנכ"ל לשעבר מבנה, תמיר כהן, מנכ"ל שיכון ובינוי, אסף בכר, מהנדס ראשי שיכון ובינוי, אלון בדש, עוזר מקצועי למנכ"ל שיכון ובינוי, גולן עיני, משנה למנכ"ל מגה אור, נמרוד בן יהודה, מנהל מחלקת רישוי מגה אור, שרון שוופי, יו"ר מניבים קרן הריט החדשה, עופר אברם, מנכ"ל מניבים קרן הריט החדשה ואיתי רשף, מנכ"ל שבירו נכסים מניבים.

בין המנטורים אשר ליוו את הסטודנטים: קלרה צברגל, מנהלת סקטור נדל"ן, חטיבה עסקית, בנק הפועלים, יובל תלמי, ראש ענף נדל"ן עסקי ג', מערך בנייה ונדל"ן, בנק לאומי, טל נחנסון, אנליסטית נדל"ן עסקי ג', מערך בנייה ונדל"ן, בנק לאומי, שראל וינקלר, אדריכל חברה, אקרו נדל"ן, יוסי שלו, מנכ"ל ובעלים וקסמן גוברין גבע, עו"ד אמיתי לוי, שותף מנהל וראש מחלקת נדל"ן תכנון ובניה (משותף), גולדפרב גרוס זליגמן, עו"ד ישראל עזיאל, שותף וראש תחום נדל"ן (משותף) גולדפרב גרוס זליגמן, אדר' יוני גרוסווסר, שותף בכיר ישר אדריכלים, אדר' עדי דוידוב, שותף ישר אדריכלים, לארי גרנר, ברוקר Cushman & Wakefield אינטר ישראל, פיל רוזנברג, ברוקר Cushman & Wakefield אינטר ישראל, חיים טורונטו ברוקר Cushman & Wakefield אינטר ישראל, מרלה אודס, ברוקרית, Newmark Natam, משה מילר, ברוקר Newmark Natam, יואב שיינקין, שמאי מקרקעין ושותף בכיר ברק פרידמן קפלנר שימקביץ ושות', שמאי גיל סיטון, ירון ספקטור שמאות מקרקעין, איתי שפרן, יועץ כלכלי ואייל קוגל, משנה למנכ"ל ושותף מסד עוז.

בתמונה: חבר השופטים, מנטורים, מרצי הקורס, וצוות מכון G City לחקר נדל"ן, בניין אדלסון ליזמות, קמפוס אוניברסיטת רייכמן.

בתמונה: בוגרי המחזור השישי יחד עם פרופ' אמנון להבי, ראש מסלול הנדל"ן בתוכנית התואר השני במנהל עסקים - MBA במסלול נדל"ן, אוניברסיטת רייכמן, מרצי הקורס רו"ח  תומר טפר, יו"ר EWAVE מניבים ועו"ד רני טימור, מומחה לנדל"ן מניב ויזם, ועו"ד עידית צאלון רוזן, רכזת המסלול, בניין אדלסון ליזמות, קמפוס אוניברסיטת רייכמן.