חדשות

כנס נדל"ן בחברה הערבית: אתגרים והזדמנויות

15 יולי

שתפו ב:

מכון G City לחקר נדל"ן ו-Bayanat-Up ערכו ב-2 ביולי 2024 בקמפוס אוניברסיטת רייכמן כנס בנושא "נדל"ן בחברה הערבית: אתגרים והזדמנויות". הכנס נערך בהנחיית אלין אבו-פארס, שותפה מנהלת, Bayanat-Up ובהשתתפות הדוברים: עו"ד כרמית יוליס, המשנה ליועצת המשפטית לממשלה (משפט אזרחי), משרד המשפטים; ערן ניצן, יו"ר ועדה מחוזית גוש דן ולשעבר יו"ר ועדה מחוזית צפון, מנהל התכנון; פרופ’ אמנון להבי, מנהל אקדמי מכון G City לחקר נדל״ן, אוניברסיטת רייכמן; ד"ר אפרת טולקובסקי, מנכ"לית מכון G City לחקר נדל״ן, אוניברסיטת רייכמן; נור פרו-זהראלדין, שותפה מנהלת, Bayanat-Up; ד"ר קייס נאסר, שותף וראש תחום תכנון ובנייה, סניף חיפה, משרד עורכי דין פירון; ד"ר רינה דגני, יו"ר גיאוקרטוגרפיה; מישל ספקטור, מייסדת שותפה IPgallery, דוקטורנטית בטכניון ומרצה בבית הספר לקיימות, אוניברסיטת רייכמן; אמיר אהרוני, מנהל אגף נדל"ן, בנק מרכנתיל; ד"ר האני עמאשה, גיאומורפולוג; עו"ד ויסאם קחאוש, מנהל פיתוח עסקי, רני צים מרכזי קניות; ועאטף עאלם, כלכלן, שמאי מקרקעין, מגשר ובורר.

בתמונה מימין: פרופ' אמנון להבי, מנהל אקדמי מכון G City לחקר נדל"ן, אוניברסיטת רייכמן; נור פרו-זהראלדין, שותפה מנהלת  Bayanat-Up; אלין אבו-פארס, שותפה מנהלת, Bayanat-Up; וד"ר אפרת טולקובסקי, מנכ"לית מכון G City לחקר נדל״ן, אוניברסיטת רייכמן.

בתמונה: עו"ד כרמית יוליס, המשנה ליועצת המשפטית לממשלה (משפט אזרחי), משרד המשפטים.

בתמונה: ערן ניצן, יו"ר ועדה מחוזית גוש דן ולשעבר יו"ר ועדה מחוזית צפון, מנהל התכנון.