חדשות

חדשנות פיננסית בעולם הנדל"ן

14 מרץ

שתפו ב:

מכון G City לחקר נדל"ן, Fintech.IL ו- ConTech ערכו ב-4 במרץ 2024 בקמפוס אוניברסיטת רייכמן כנס בנושא: חדשנות פיננסית בעולם הנדל"ן. הכנס נערך בהנחיית ד"ר אפרת טולקובסקי, מנכ"לית מכון G City לחקר נדל"ן באוניברסיטת רייכמן ובהשתתפות הדוברים: פרופ' אמנון להבי, מנהל אקדמי מכון G City לחקר נדל"ן, אוניברסיטת רייכמן; שמואל בן-טובים, מנהל קהילת החדשנות Fintech.IL; עומר ברנד, מנהל קהילת החדשנות ConTech; עו"ד אמנון מרחב, מנכ"ל משרד הכלכלה והתעשייה; ראול סרוגו, נשיא התאחדות הקבלנים בוני הארץ; רו"ח אריק ניסן, שותף פיננסים ונדל"ן, KPMG ישראל; דפנה לנדאו, ראש מערך בנייה ונדל"ן, בנק לאומי; רו"ח אלעד לוי מאורי, סמנכ"ל בכיר מימון ואשראי מגובה נדל"ן, מיכמן מימון; עו"ד ליאור רלוי, שותף מחלקת נדל"ן, גורניצקי ושות'; אורי צרור, מייסד שותף, Reigo; עו"ד חיים מסילתי, יו"ר לשכת שמאי מקרקעין בישראל לשעבר; אלון להבי, מייסד ומנכ"ל Accuraiser; דניס גרצנשטיין, מנהל צוות פיתוח, Landa; חלי וסרמן, מנכ"לית Bimmatch; דניאל ליכטנשטיין, מייסד שותף ומנכ"ל HyperCore;  אור נאור, שותף מייסד ומנכ"ל SnapLand; ולרי מיגירוב, מנכ"ל B24; עדי עזריה, מנכ"לית קרנות קורת ישראל; אלין אבו-פארס, יועצת עסקית; דני בן-נר, מייסד ומנכ"ל Obli; אבשלום הרשקוביץ, מנכ"ל RentSafe; טל וייזר, סמנכ"ל מכירות SureComp; עו"ד עדו מלין, שותף רגולציה פיננסית, גורניצקי ושות'; בועז לויתן, מנכ"ל Land AI; וראובן איליץ', מנכ"ל BlockStock.ai.

אמנון מרחב

עו"ד אמנון מרחב, מנכ"ל משרד הכלכלה והתעשייה