שנת הקמה: 2018

אדריכל: שורץ בסנוסוף אדריכלים ובוני ערים בע"מ

מעונות הסטודנטים הם שלב נוסף במימוש חזונו של הנשיא המייסד ויו"ר הדירקטוריון של אוניברסיטת רייכמן, פרופ' אוריאל רייכמן, להקמת קמפוס אוניברסיטאי שלם ובינלאומי, שיהווה בית לסטודנטים מהארץ ומהעולם.

מתחם המעונות מורכב משלוש מסות מלבניות פשוטות, שבכל אחת 13 קומות, סה"כ 748 יחידות דיור.

המסות מחוברות ביניהן בקומת הקרקע באמצעות מערכת של חללים ציבוריים סגורים ופתוחים.

מחשבה מיוחדת ניתנה בפרויקט להיבט החברתי. הפרויקט משלב פונקציות המעודדות מפגש ואינטראקציה בין הסטודנטים כמו: מרפסות קהילתיות, חדרי לימוד קבוצתיים בכל קומה, חדרי כביסה, בית קפה ועוד.

שירותים אלה מאפשרים לסטודנטים ליהנות מחיי קמפוס תוססים במשך כל שעות היממה.

חזיתות הפרויקט מאופיינות בסדרה של חלונות "אקראיים" ומערכת תריסים ייחודית היוצרים מופע דינמי של חזית הבניין בהתאם לשימושי דייריו.

פרויקט המעונות במרכז הבינתחומי הרצליה הוא פרויקט המבטא ערכים חברתיים, אזרחיים ודמוקרטיים שהם ערכים חשובים עבורינו ואשר בהם דוגל המרכז הבינתחומי, כחלק מהיותו מוסד אקדמי מוביל

-שורץ בסנוסוף אדריכלים

מגדלי המעונות הושקו באוקטובר 2018 בנוכחות שר האוצר מר משה כחלון וראש עיריית הרצליה מר משה פדלון.

לצפייה בטקס חנוכת המעונות:

טקס חנוכת המעונות

רוצים לדעת עוד?