• ביקור בחברת Meta

במסגרת תכנית MA במשפטים, טכנולוגיה וחדשנות עסקית יצאו הסטודנטים ליום לימודים מחוץ לקמפוס. במסגרת יום הלימודים התארחו הסטודנטים במשרדי חברת Meta בתל אביב ושמעו מספר הרצאות.

• נקודת המבט של בית המשפט על סכסוכים טכנולוגיים

במסגרת הקורס בהובלת השופטת ד"ר חגית בולמש בדקו הסטודנטים מה היה אילו טכנולוגיה הקיימת היום הייתה קיימת לפני עשרות שנים – כיצד היו משתנים פסקי הדין הנושנים?

• "רשתות חברתיות, פייק ניוז וזכויות יוצרים בזמן מלחמה"

במסגרת יום לימודים חוויתי מחוץ לקמפוס עסקו הסטודנטים בהצגת מיזמים חדשניים שתכננו בקורס מרעיון למיזם ודנו בנושא רשתות חברתיות, פייק ניוז וזכויות יוצרים בזמן מלחמה

• Privacy By Des(A)Ign – פרטיות בבינה מלאכותית

בכנס בנושא אתגרים של פרטיות במערכות בינה מלאכותית אשר התקיים כחלק מתכנית התואר השני במשפטים, טכנולוגיה וחדשנות עסקית נשא דברים ראש הרשות להגנת הפרטיות עו"ד גלעד סממה.

• רגולציה של נכסים דיגיטלים וקריפטו

בכנס בנושא רגולציה של נכסים דיגטליים וקריפטו בהשתתפות פרופ Kevin Werbach, גב' ענת גואטה וד"ר שלומית ווגמן מרצה בתוכנית התואר השני בקורס "פינטק, נכסים דיגיטליים וכלכלת העתיד".

• תחרות וירטואלית בעידן הטכנולוגי: אתגרים והזדמנויות

במסגרת תכנית התואר השני MA במשפטים, טכנולוגיה וחדשנות עסקית קיימנו כנס בנושא תחרות וירטואלית בעידן הטכנולוגי: אתגרים והזדמנויות.

• מפגש היכרות מרגש לתחילת מסלול מחזור תשפ"ג

הסטודנטים החדשים נפגשו לראשונה, קיבלו סקירה לגביי מהלך התוכנית מפרופ' ליאור זמר, דיקן בית הספר למשפטים וראש תוכנית ה-MA משפטים, טכנולוגיה וחדשנות עסקית.

• אירוע סיום המחזור השני

תוכנית התואר השני MA במשפטים, טכנולוגיה וחדשנות עסקית

• כנס NFT 360 °

בשיתוף משרד עו"ד מ. פירון במסגרת תuכנית התואר השני MA משפטים, טכנולוגיה וחדשנות עסקית

• אונליין גיימינג – אל האינסוף ומעבר לו

כנס שעסק במגמות הטכנולוגיות בעולם הגיימינג ובאתגרים של התעשייה.

• מנכ"ל גוגל ברק רגב בשיח פתוח עם הסטודנטים

ברק סיפר על המוטו של גוגל - I want to make you feel uncomfortably excited

• Metaverse, חדשנות פתוחה, העברת ידע

ביום לימודים מחוץ לקמפוס התארח בין היתר גם עו""ד אהרון יפה, יועמ"ש חברת ידע, מכון ויצמן

• כנס "Scale Up Nation - מגמות עכשוויות בתעשיית ההייטק-הישראלית"

בכנס השתתפו דן דינר יזם סידרתי, עו"ד ארז מזרחי, פרופ' דפנה שורץ ורו"ח דינה פסקא-רז

• ד"ר ארנה ברי על בינה המלאכותית

במסגרת יום העשרה וגיבוש לסטודנטים התארחה ד"ר ברי ושוחחה על אסטרטגיה לאומית בתחום הבינה המלאכותית

• ארוע הסיום מחזור הבוגרים הראשון בתוכנית

ארוע סיום חגיגי של המחזור הראשון בהשתתפות פרופ' אוריאל רייכמן פרופ' אהרן ברק

• חווית לימודים מחוץ לקמפוס עם מרצים אורחים

מייסד קרן ההשקעות Maverick Ventures Israel וד"ר אורי רוטלוי בנושא "דיסציפלינה נולדת: איך נוהל קטן שינה הרפואה"

• עו"ד קרן באר יועמ"ש גוגל ישראל

טכנולוגיה ומשפט - הילכו שניים יחד? על האתגרים בפיתוח טכנולוגי לצד compliance compliance compliance משפטי

מדיניות אבטחת סייבר - ד"ר עמית אלעזרי

• כנס בנושא אתגרי הסייבר אל מול זכויות אדם

הכנס עסק באתגרי הסייבר שמציבות חברות טכנולוגיה בתחום זכויות האדם בשיתוף מייקרוסופט ומכון IPOsgoode

• עו"ד ירון שילת, מנהל מדיניות ציבורית AWS

השיחה התקיימה במסגרת סדרה של מפגשים עם נציגי התעשיות הטכנולוגיות ועסקה בדרכים בהם אמזון מעודדת חדשנות בחברה.

• אתגרים אתיים ומשפטיים במעקב אחרי חולי קורונה

כנס בשיתוף מייקרוסופט ובית הספר למשפטים אוסגוד, קנדה