סטודנטים בהאב לטכנולוגיה ובריאות הנפש Technology and Mental Health Hub (T.M.H)

אנחנו גאים בסטודנטים שלנו שלוקחים חלק פעיל וחשוב בפרויקטים של ההאב. הסטודנטים המעורבים הינם מכל התארים האקדמיים (תואר ראשון, תואר שני, תואר שלישי).

  • מומי זיסקויט

    אני דוקטורנטית באוניברסיטת רייכמן ופסיכולוגית קלינית. בוגרת תואר ראשון B.Sc מהאוניברסיטה העברית ומוסמכת תואר שני בפסיכולוגיה קלינית מאוניברסיטת בר אילן. במסגרת הדוקטורט אני חוקרת היבטים טכנולוגיים כדוגמת מציאות מדומה ובינה מלאכותית במניעת אובדנות.

  • טל נקאש

    אני בוגרת תואר שני בפסיכולוגיה קלינית של הילד והמתבגר מאוניברסיטת רייכמן ובוגרת תואר ראשון בפסיכולוגיה ומדעי המוח והקוגניציה מאוניברסיטת בן גוריון. עבודת התזה שלי עוסקת בפיתוח חוסן באוכלוסייה הכללית בעזרת שימוש במציאות מדומה.

  • דניאל שרה בניהו

    אני בוגרת תואר שני בפסיכולוגיה קלינית של הילד מאוניברסיטת רייכמן. כיום אני עושה את ההתמחות שלי בפסיכולוגיה קלינית ב"העמקים" - מרכז לבריאות הנפש הקהילתי, ועובדת ביחידה למניעת התאבדויות.

  • תום הלר

    אני סטודנט לתואר שני בתוכנית לפסיכולוגיה קלינית באוניברסיטת רייכמן, ובוגר תואר ראשון בפסיכולוגיה וחינוך מאוניברסיטת בן גוריון. אני מעוניין לחקור ולשפר את ההכשרה של אנשי מקצוע בתחום בריאות הנפש בהתערבויות למניעת התאבדות באמצעות מציאות מדומה.

  • מאי רקנאטי

    אני בוגרת תואר ראשון בפסיכולוגיה מאוניברסיטת רייכמן. מעצבת כרגע אובייקט לאימהות שעוזר להן מקד את המודעות שלהן לאירועים חיוביים ומוצלחים, בניסיון לשפר את החוללות העצמית האימהית שלהן.

  • אופיר צדקה

    אני דוקטורנט בטכניון ובאוניברסיטת רייכמן. בוגר תואר שני ב-HCI מאוניברסיטת SFU בקנדה ותואר ראשון בפסיכולוגיה מאוניברסיטת רייכמן. אני חוקר שילוב של טכנולוגיות פיזיות-דיגיטליות להעצמת תקשורת ביחסים אינטימיים.

  • עדי מנור

    אני סטודנטית לתואר שני באינטראקציית אדם-מחשב באוניברסיטת רייכמן ובוגרת תואר ראשון בפסיכולוגיה מאוניברסיטת רייכמן גם כן. מחקר התזה שלי עוסק בהשפעה שיש לאובייקט רובוטי עם התנהגות המאופיינת באלמנטים של דמות התקשרות על רגשות בטוחים ולא בטוחים של בני האדם.

  • אליאור כרסנטי

    אני דוקטורנט באוניברסיטת רייכמן. בוגר תואר שני ב-HCI מאוניברסיטת רייכמן ותואר שני בפסיכולוגיה קלינית מרופין. המחקר שלי עוסק בשילוב של טכנולוגיות פיזיות-דיגיטליות בחיי היום יום של הורים על מנת להעצים את יכולותיהם לזהות ולתמוך בצרכי ילדיהם.

  • טליה עזר

    אני סטודנטית לתואר שני באינטראקציית אדם-מחשב ובוגרת תואר ראשון בפסיכולוגיה מאוניברסיטת רייכמן. מחקר התזה שלי עוסק בשילוב טכנולוגיה פיזית-דיגיטלית בזמן תרגול מדיטציה והשפעתה על מתרגלים מנוסים לעומת מתרגלים חדשים.

הצטרפו אלינו!

אנשים, קבוצות וארגונים יכולים להצטרף להאב שלנו במספר דרכים: שיתוף פעולה במחקרים, סטודנטים לתואר ראשון, סטודנטים לתארים מתקדמים, עוזרות ועוזרי מחקר, תמיכה כלכלית ועוד.