ההאב לטכנולוגיה ובריאות הנפש Technology and Mental Health Hub (T.M.H) באוניברסיטת רייכמן הוא האב לסגל ולסטודנטים המתעניינים בהשפעה החיובית שיכולה להיות לטכנולוגיה על הבריאות הנפשית והרווחה של בני האדם. החוקרים שלנו מפתחים וחוקרים את ההשפעה של טכנולוגיות שונות, החל מאפליקציות סלולריות, אתרי אינטרנט ומשחקים מקוונים, ועד לרובוטים חברתיים, חוויות מציאות מדומה (VR) וממשקים מוחשיים.

הסגל והמחקר שלנו

סגל החוקרים בהאב הוא מבית הספר לתקשורת, בית הספר לפסיכולוגיה ובית הספר למדעי המחשב. לחוקרים ניסיון רב בפסיכולוגיה קלינית (ילד ומבוגר), פסיכולוגיה קוגניטיבית, פסיכולוגיה חברתית, ממשקי אדם מחשב (HCI/UX), מציאות מדומה (VR), מציאות רבודה (AR), למידת מכונה (ML), אינטיליגנציה מלאכותית (AI) וחדשנות טכנולוגית.

הערך שלנו לתעשייה ולסטודנטים

חברות טכנולוגיה מוזמנות לשתף איתנו פעולה על ידי בקשת הערכת מומחה של המוצר שלהן. הסגל וסטודנטים יעריכו את המוצר ואת ההשפעה הפוטנציאלית שלו באמצעות סדרה של טכניקות הערכה, מניתוח קליני על ידי מומחה ועד בדיקות משתמשים ממוקדות חווית משתמש.

סטודנטים יכולים להצטרף אלינו במספר דרכים, החל מלימוד קורס אחד או שניים ועד ללימודי תואר ראשון מלא, למידת אשכול קורסים, ובהצטרפות לצוות המחקר כעוזרות ועוזרי מחקר במהלך תואר ראשון וכסטודנטים לתזה ולדוקטורט.

הצטרפו אלינו!

אנשים, קבוצות וארגונים יכולים להצטרף להאב שלנו במספר דרכים: שיתוף פעולה במחקרים, סטודנטים לתואר ראשון, סטודנטים לתארים מתקדמים, עוזרות ועוזרי מחקר, תמיכה כלכלית ועוד.