ניצב (בדימוס) מני יצחקי

ראש אגף החקירות והמודיעין לשעבר, משטרת ישראל

ניצב (בדימוס) מני יצחקי כיהן כראש אגף החקירות והמודיעין ומפקד להב 433 .מרבית שירותו עסק בתפקדי פיקוד ובמבצעי מודיעין וחקירות בלחימה בארגוני הפשיעה והשחיתות הציבורית ותקיפה כלכלית.

השכלתו האקדמית תואר BA אוניברסיטת בן גוריון, תואר MA אוניברסיטת חיפה, בוגר המכללה לביטחון לאומי (מב"ל).

בתקופת הרגישה בעת שירושלים תחת מתקפת טרור שירת במגוון תפקדי פיקוד בכירים במחוז ירושלים. פיקד על מערכי המודיעין והחקירות, בהם מבצעים לסיכול החדרת סמים לישראל, מערכי התקיפה הכלכלית, הפעלת נציגות משטרה בעולם, ניהול הועדה המתמדת הלאומית, הקמה ופיקוד מערכי טכנולוגיה, מחקר פלילי ולאומני, פורניזיקה, הפעלת מערכי סוכנים ומעקבים, ליבת עשייתו הטיפול במיגור ארגוני הפשיעה ופשיעה האלימה.

מני ניהל בתפקידו כראש אגף החקירות את הועדה המתמדת שחבריה מכלל מנהלי גורמי האכיפה הכלכלית והמשפטית בישראל שעיסוקה בתקיפה הכלכלית, טיפול בהלבנת הון, פיננסים, בתיאום גורמים בינלאומיים.

שותף בפורומים לאומיים וארגוניים בהערכות מצב ובקבלת ההחלטות בסוגיות בטחון, פלילי, לאומני, סדר ציבורי, הפקת מחקרים, סקירות מודיעין וניירות עמדה.