דבר המנהלת

צוות הספרייה של אוניברסיטת רייכמן שמח לארח אתכם.

בספריית האוניברסיטה צוות ספרניות ומידעניות מקצועיות ומסורות, המבקשות לתת לכם חומרים אקדמיים מגוונים ברמה גבוהה אשר ישמשו אתכם במהלך הלימודים. צוות הספרייה מכוון, מייעץ ושותף בחיפוש במאגרי המידע הרבים ומטרתו לסייע לכם לדלות מידע ויכולת להתמודד עם האתגרים האקדמיים שעומדים לפניכם.

אוניברסיטת רייכמן חרטה על דגלה מצוינות אקדמית הבאה לידי ביטוי בהשקעתה במשאבים בספרייה. אנו רוכשים מאגרי מידע רבים בשימת דגש על האיכות האקדמית. אנו רוכשים ספרים מודפסים וספרים אלקטרונים רבים ממו"לים מוכרים ומובילים בעולם האקדמיה.

כדי להכין את הספרייה לדרישות הקורסים השונים, אנו מקבלים את הסילבוסים מהמרצים ודואגים לכך שהחומרים יעמדו במהירות המרבית לרשות הסטודנטים והחוקרים. בספרייה ישנם אזורי ישיבה ולימוד רבים המחולקים לאזורים שניתן ללמוד בהם בצוותא ואזורי לימוד שקטים. בנוסף, יש בספרייה מחשבים נייחים שניתן לחפש בהם חומרים, להקליד ולהדפיס מהם מסמכים בחדר הצילום שבספרייה.

על חדר המדפסות ממונים אנשי מקצוע השוהים ועוזרים בכל שעות הפעילות של הספרייה. לצד החומרים האקדמיים ניתן למצוא מגוון רב של ספרות יפה בעברית ובאנגלית. האוסף הינו עשיר ועדכני. אנו גאים בכך, שמלבד היותנו מקום לצריכת תוכן וידע, פנינו גם לעשייה בתחום התרבות.

אנו מקיימים אירועים ותערוכות  ברחבי הספרייה במהלך שנת הלימודים ונשמח לשמוע ולשתף פעולה עם הרעיונות שלכם. אם יש לכם אוסף תמונות או אוספים אחרים, הספרייה תשמח לתת להם ביטוי ותעמיד לרשותכם מקום לתערוכה. שאיפתנו ומטרתנו לבנות עבורכם מרכז מידע אקדמי ברמה גבוהה ומרחב לימוד נעים ושקט

צוות הספרייה מאחל לכם שנת לימודים פורה

הספרייה - השקט שלך באוניברסיטה