אודות

ספריית אוניברסיטת רייכמן הינה ספרייה מרכזית המשרתת את כלל התלמידים והסגל האקדמי ומהווה נדבך מרכזי במערך ההוראה והלימודים האקדמיים באוניברסיטה. אוסף הספרייה מותאם לתוכניות הלימודים ולעבודות המחקר של הסגל האקדמי והוא מתעדכן באופן שיטתי וקבוע ומציע מגוון רב של משאבים בפורמטים שונים.

• דבר המנהלת

אוניברסיטת רייכמן חרטה על דגלה מצוינות אקדמית הבאה לידי ביטוי בהשקעתה במשאבים בספרייה. בספרייה חומרים אקדמיים מגוונים ברמה גבוהה אשר ישמשו אותך במהלך לימודיך האקדמיים.

• צוות הספרייה

בספריית האוניברסיטה צוות ספרניות ומידעניות מקצועיות ומסורות שתשמחנה לעזור לכם. הספרייה - השקט שלך באוניברסיטה

• כללי התנהגות

באי הספרייה ישתמשו בשירותי הספרייה באופן המכבד את זכותם של אחרים להנות משירותים אלו ובאופן המכבד את צוות הספרייה.

• תערוכות בספרייה

ספריית האוניברסיטה מארחת במהלך שנת הלימודים תערוכות מתחלפות. המעוניינים להציג מוזמנים ליצור קשר בעמוד זה.

צרו קשר

שעות פעילות הספרייה