שנת הקמה: 2024

אדריכלי המבנה: עמי שמלצמן ועדי מנשה

קבלן המבנה: חברת א. שדה, צוות הניהול וקבלני המשנה

חברת ניהול הפרויקט: ניצן ענבר

אוניברסיטת רייכמן מקיימת מדי שנה כנסי דגל שהפכו לבמה המרכזית בישראל לליבון הסוגיות הלאומיות, האזוריות והעולמיות שעל סדר היום. בכנסים אלה משתתפים אישים רמי דרג מהארץ ומהעולם ממערכות הממשל והביטחון, המשפט, הכלכלה, האקדמיה, הבריאות, היזמות והטכנולוגיה, התקשורת, הפסיכולוגיה והקיימות.

מרכז דניאל חוסידמן לכנסים, הממוקם בלב ליבו של הקמפוס, משמש לאירוח הכנסים המובילים שמקיימת אוניברסיטת רייכמן. המרכז מורכב מאודיטוריום ייחודי ובו שלושה מפלסים בשטח כולל של כ-3,200 מ"ר בינוי ופיתוח: מפלס מרתף וחדרי אומנים, מפלס כניסה ואודיטוריום למופעים ולטקסים ובו כ-500 מקומות ישיבה ומפלס גלריה וחדרי ישיבות. הלובי, בעל הגובה הכפול, מייצר חלל מרכזי המעודד נטוורקינג ואינטראקציה בין הנוכחים באירועים ובכנסים.

הארכיטקטורה של מרכז דניאל חוסידמן לכנסים מבטאת את רוח החדשנות העומדת במרכז תפיסת העולם של אוניברסיטת רייכמן.

דניאל חוסידמן הוא איש עסקים, פילנתרופ וידיד אמת של אוניברסיטת רייכמן. לאורך השנים תרם חוסידמן רבות לפיתוח וליישוב הארץ ולקידום החברה הישראלית על כל גווניה, כחלק מתפישתו כי מדינת ישראל צריכה להיות חזקה ולהוות מרכז ובית ליהודים בכל העולם. מתוך אמונה שבאמצעות חינוך ומתן שוויון הזדמנויות, יצטמצמו הפערים הכלכליים והחברתיים ויחד עימם גם הפילוג והאלימות בחברה הישראלית, מקדיש חוסידמן את פעילותו לתחומים אלו.