נהלי עבודה

הזמנת ציוד

1. אחראי מחסן הרכש מבצע רכש בהתאם לנדרש באוניברסיטת רייכמן.
  2. בכל בקשת ציוד ניתן לפנות במייל למזכירות הדיקן אשר תרכז את הפניות ותעבירן למר אהרון הוורדי.

נהלי עבודה

1. תקלות ניתן להעביר לגב' מיכל כהן במייל אשר תתעד את התקלה ותדאג לתיקונה.
  2. בכיתות ובאולמות קיימים טלפונים אשר ייעודם לסייע בפתרון תקלה אשר מונעת לקיים את מערך השיעור המתוכנן. תקלות שניתן לתקן, תפעול מחשב, תפעול מקרן, תאורה, מיזו"א או כל דבר אחר.

סיוע רפואי

1. בכל בעיה רפואית המתעוררת נדרש להודיע לקב"ט מר גיורא נבו (052-8514015) או לשער המזרחי (052-2439135. מאויש 24 שעות ביממה).
  2. במרכז הבינתחומי קיים ציוד החייאה בסיסי וכן ערכות טיפול למתן עזרה ראשונה.
  3. צוות התחזוקה משתתף בריענוני עזרה ראשונה מידי שנה בכל הקשור לטיפול בנפגעים ושימוש בציוד החייאה.

אירוע בטיחות, אש וכו'

1. בעת גילוי שריפה, נא פעל לפינוי הסטודנטים מהמבנה, במקביל צור קשר עם קב"ט המרכז, או השער המזרחי או סגן נשיא ללוגיסטיקה.
  2. באוניברסיטת רייכמן קיים ציוד גילוי וכיבוי אש משוכלל ביותר אשר אמור לספק מענה מיטבי בטיפול בדליקות.
  3. בעת גילוי בעיה בטיחותית (אבן בולטת, קצר חשמלי או כל דבר שעשוי לסכן חיי אדם), אבקש להודיע זאת למזכירות האגף בטלפון או במייל. לאחר שעות הפעילות ניתן להעביר את ההודעה לשער המזרחי