גיל טנצר

מר גיל טנצר, אחד המייסדים של חברת ניהול ההון קונטרריאן וראש השקעות הנדל"ן של החברה, הוא ידיד של אוניברסיטת רייכמן כבר שנים רבות ומכהן כעת כיו"ר חבר הנאמנים של אוניברסיטת רייכמן בארה"ב.

מר טנצר סיים תואר ראשון בהצטיינות במנהל עסקים באוניברסיטת ג'ורג'טאון בשנת 1984 וכיום יושב במועצת היועצים של בית הספר למנהל עסקים מקדונו. הוא בעל תואר שני במנהל עסקים מבית הספר למנהל עסקים וורטון באוניברסיטת פנסילבניה, שם סיים בשנת 1987. לאחר לימודיו, מר טנצר הלך לעבוד אצל ארתור ג. כהן, אחד מגדולי משקיעי הנדל"ן בארה"ב, והיה אחראי על ניתוח, מימון, רכישה, מיזוג, ארגון מחדש, וניהול נכסים של תיק השקעות נרחב ומגוון המתפרס מנדל"ן ותעופה ועד מסעדות ותעשיה. בשנת 1993, הצטרף מר טנצר לחברת אופנהיימר ושות' כאנליסט בכיר וכאחד ממנהלי קבוצת הנדל"ן היי יילד אשר התמקדה בהשקעות חוב תאגידי ונדל"ן במצוקה. שנתיים אחר כך, עם שני שותפים, הוא ייסד את חברת ניהול ההון קונטרריאן וקיבל אחריות על השקעות הנדל"ן של החברה. בתוקף תפקידו, מר טנצר אחראי למיקור, ניהול ותיאום של פריסת ההשקעות בנדל"ן של קרן קונטרריאן. כמו כן, הוא יושב בועדות נושים ובעלי אגרות חוב לא רשמיים. במהלך 19 השנים האחרונות, החברה המשיכה לנהל בעיקר הון ממסדי מהמטה שלה בקונטיקט. לחברה יש גם משרדים בפריז, ברזיל, והונג קונג.

ב-2007, מר טנצר חנך בבניין אריסון-לאודר את אודיטוריום עטרה קאופמן הקרוי על שם אמו  ז"ל. בשנת 2008, ייסד מר טנצר את קרן מלגת מימי גישורי עבור סטודנטים ישראלים וסטודנטים ממוצא אתיופי הלומדים באוניברסיטת רייכמן כהוקרה לדודה רבא שלו. ב-2012, השיק גיל טנצר את הקתדרה לנדל"ן על שם עטרה קאופמן במסגרת בית ספר רדזינר למשפטים, אשר מטרתה לחזק את מעמדו של אוניברסיטת רייכמן כמרכז מצוינות מוביל בתחום הנדל"ן.​