אפי ארזי

לאחר שובו לארץ בשנת 1968 הוא ייסד את חברת סייטקס, אשר פיתחה את מחשב קדם-הדפוס הדיגיטאלי וסורק ה-CCD הראשונים בעולם. הישגים אלו הפכו את סייטקס לחברה המובילה בעולם בתחום ההדפס​ה הדיגיטאלית, עם מכירות מצטברות של למעלה מעשרה מיליארד דולר.

בשנת 1990, בגיל 54, ייסד אפי ארזי את חברת EFI (Electronics for Imaging). החברה המציאה בקר ותוכנה ייחודיים אשר מסוגלים להפוך כל מכונת צילום למדפסת צבע איכותית,  וזכו להצלחה מיידית.  effiarazi.jpg​

חברת EFI מכרה למעלה ממיליון בקרים, ומעסיקה היום כאלף עובדים בעשרים ארצות. כמו כן אפי שימש כיו"ר מספר חברות הזנק בתחומים מגוונים החל מוידיאו דיגיטלי וכלה בניטור וניהול של תהליכים עסקיים.

אנו גאים בכך שאפי בחר להעניק את שמו ותמיכתו לבית הספר למדעי המחשב באוניברסיטת רייכמן. חזונו ויכולתו החלוציים של אפי הטביעו את חותמם על בית ספרנו. אנו חשים מחויבות עמוקה לכך שהישגי המחקר וההוראה של סגל בית הספר והסטודנטים יגשימו את חזונו של אפי, ויסייעו בהכשרת יזמים חלוצים שימשיכו את דרכו.