• כנס "השפעת המלחמה בעזה על עתיד הדמוקרטיה בישראל"

המכון לחירות ואחריות

• דברי פרופ' אוריאל רייכמן ביום הפתוח לתואר ראשון

על ערכי היסוד המאפיינים ומייחדים את אוניברסיטת רייכמן מיום הקמתה, והופכים אותה לאוונגרד אקדמי | 29 במרץ 2024

• עצרת זיכרון 100 ימים למלחמת "חרבות ברזל" ולשבי החטופים בידי החמאס

• דברים בכנס המכון למדיניות נגד טרור (ICT)

"השימוש במושג מהפכה משפטית מנסה להסתיר את המהות האמיתית. אין כאן החזרת אמונים למערכות השלטון אלא נטרולה של מערכת ערכית, דמוקרטית, שעל בסיסה הוקמה המדינה, והמרתה במערכת אחרת, שראשיתה בפועל של הכוחות המשיחיים, סופה במדינת הלכה."

• כנס הרצליה של המכון למדיניות ואסטרטגיה (IPS)

"חייבים להתקומם גם נגד שלטון שנבחר דמוקרטית, אם הוא מנצל זאת כדי ליצור משטר אוטוריטרי" | 22 במאי 2023

• הצגת עמדת האוניברסיטה בעניין המשבר החוקתי

פרופ' אוריאל רייכמן מציג את עמדותיה של האוניברסיטה לכלל הסטודנטים, המרצים ועובדי האוניברסיטה | 20 במרץ 2023

• כנס ״אתגרי המשילות בישראל - בין חקיקה לאכיפה״

פרופ' אוריאל רייכמן קורא לשר המשפטים יריב לוין בעקבות הרפורמה המשפטית: "לכבד את בקשת נשיא המדינה ולעצור את הליכי החקיקה".

• כנס יום הדמוקרטיה

פרופ' אוריאל רייכמן בכנס יום הדמוקרטיה | 5 בינואר 2023

• ריאיון לגלצ, מילים ומשפטים עם דינה זילבר

פרופ' אוריאל רייכמן מספר על אבני הדרך שהובילו להקמת אוניברסיטת רייכמן, על ערכיה ועל בוגריה, אוגוסט 2022

• כנס מציאות עולמית חדשה

פרופ' אוריאל רייכמן נושא דברי פתיחה בכנס של המכון למדיניות ואסטרטגיה IPS | 17.5.2022

• פרופסור רייכמן בסלפי עם רועי כץ בתחנת הרדיו

שיחה אישית עם רועי כ"ץ

על סיפור השכול האישי של משפחתו, שעיצב את דמותו לאורך תחנות חייו, מאי 2022

• מיקרופון של רדיו

ריאיון לכאן ב'

פרופ' רייכמן מספר על אחיו גד ביום הזיכרון לחללי מערכות ישראל נפגעי פעולות איבה, מאי 2022

• פרופסור רייכמן על רקע לבן

ועידת אצבע הגליל ה-7

הנאום המרכזי של הוועידה בנושא הקמת אוניברסיטה בגליל. פרופ' רייכמן מגולל את סיפור הפיכת המרכז הבינתחומי לאוניברסיטה, אפריל 2022

• כנס בנושא כללי המשחק של דמוקרטיה ישראלית

כנס המכון לחירות ואחריות באוניברסיטת רייכמן בשיתוף מכון תכלית – המכון למדיניות ישראלית | 4.1.2022

• אירוע חנוכת המכון לחירות ואחריות

ב- 29.11.2021, כ"ט בנובמבר, התקיים אירוע חנוכת מכון המחקר לחירות ואחריות תחת הכותרת "דמוקרטיה ישראלית, תמונת מצב"

• כנס המכון למדיניות ואסטרטגיה IPS

שיחה בשניים: פרופ' אוריאל רייכמן, הנשיא המייסד ויו"ר דירקטוריון אוניברסיטת רייכמן, יחד עם אלוף (במיל.) עמוס גלעד

• טקס הענקת תארים, בוגרי מחזור 2021

ב-19.10.21 נערך הטקס בו השתתפו כ-2,600 בוגרות ובוגרים אשר מילאו בגלימותיהם וכובעיהם המסורתיים את הקמפוס.

• כתבה שפורסמה ב- N12

פרופ' רייכמן, הנשיא המייסד של אוניברסיטת רייכמן פורש ומדבר על הביקורת והמעבר לאוניברסיטה | 28.09.21

• ערב גאלה לציון סיום כהונתו של פרופ' רייכמן

פרופ' רייכמן, הנשיא המייסד ויו"ר דירקטוריון אוניברסיטת רייכמן נשא דברים באירוע חגיגי לסיום כהונתו כנשיא האוניברסיטה

• הכרה במרכז הבינתחומי כאוניברסיטה

נאומו של פרופ' אוריאל רייכמן, הנשיא המייסד ויו"ר דירקטוריון אוניברסיטת רייכמן, עם הכרתו של המרכז כאוניברסיטה

• ראיון ב- i24NEWS

מכון פאפוס לחדשנות שנחנך בפאפוס-קפריסין באוקטובר 2020 פותח את ההרשמה לשנת הלימודים שתחל בספטמבר 2021.

• טקס חניכת מכון פאפוס לחדשנות

מוזמנים לצפות בקטע מנאומו של פרופ' רייכמן, המציג את חזונו לשיתוף פעולה אזורי ולחיזוק הקשרים בין מנהיגות העתיד של מדינות האזור.

• טקס הענקת דוקטור לשם כבוד לנשיא קפריסין

• יום הדמוקרטיה 2020

"המבחן האמיתי בבחירות הקרובות הוא המאבק על הדמוקרטיה הישראלית, על מהות החיים המשותפים שלנו במדינת ישראל"

• טקס הזיכרון ליצחק רבין ז"ל

• טקס פתיחת שנת תש"ף

פרופ' אוריאל רייכמן בירך את 3,000 הסטודנטים החדשים שהחלו את לימודיהם בטקס חגיגי של פתיחת שנת הלימודים תש"ף.

• פתיחת אירועי שנת ה- 25 לאוניברסיטת רייכמן

"עם פתיחת שנת ה-25, ראוי שנחגוג ונתברך במה שהושג ובה בעת נסתכל קדימה ונבטיח את המשך הכשרת מנהיגות העתיד."

• המאבק על זהותה של מדינת ישראל

"בישראל מתחולל היום מאבק אידאולוגי, שעלול להשפיע על מהות המדינה ואפילו על יכולת שרידותה"

• טקס פתיחת שנה"ל תשע"ט | שבוע ההיכרות

פרופ' אוריאל רייכמן נשיא ומייסד אוניברסיטת רייכמן מברך את הסטודנטים החדשים בטקס סיום שבוע ההיכרות ופתיחת שנה"ל תשע"ט.

• צלילי קיץ 2018 - הקונצרט השנתי של עירית הרצליה

'הקונצרט הגדול' השנתי שמקיימת עיריית הרצליה בפארק הרצליה בסימן הוקרה לאוניברסיטת רייכמן, במלאת 25 שנה להיווסדו.

• טקס קבלת פרס ההשכלה הגבוהה מהמל"ג

גאים, נרגשים ומברכים את פרופ' אוריאל רייכמן, נשיא ומייסד אוניברסיטת רייכמן, על קבלת פרס ההשכלה הגבוהה בישראל מהמל"ג.

• חוק הלאום בראי זהות, משפט ופוליטיקה

כנס "חוק הלאום בראי זהות, משפט ופוליטיקה", של בית ספר הארי רדזינר למשפטים ובית ספר לאודר לממשל, דיפלומטיה ואסטרטגיה.

• ביקור שר החינוך לרגל קבלת אישור הדוקטורט

"עבדנו בקשיי ענק עם עימותים ובירוקרטיות והיום אנחנו חוגגים לא רק את פריצת הדרך שלנו אלא את הממלכתיות, היזמות והחירות."

• טקס הענקת תארים- מחזור 2017

פרופ' אוריאל רייכמן, נשיא ומייסד אוניברסיטת רייכמן בטקס הענקת תארים, מחזור 2017 באוניברסיטת רייכמן.

• חנוכת מעונות הסטודנטים "בית מייקל" ו"מעונות קרמר"

"אחרי שש שנים ארוכות אנחנו נמצאים כאן. והסיפור של המעונות הוא הסיפור של אוניברסיטת רייכמן. יזמות לתועלת הציבור."

• משלחת אגודת הסטודנטים וארגון הבוגרים לפולין

"המסע לא בא ללמד שנאה הוא בא להעצים אתכם לחיות חיים מלאים, שותפים לאחריות לעתיד להקמתה וקיומה של חברת מופת."