פרופ' אהרן ברק

בשנת ה-25 לבינתחומי, לימים אוניברסיטת רייכמן, נפגשנו עם השותפים לדרך כדי לשמוע מהם איך הכל התחיל.

הצטרפותו של פרופ' אהרן ברק לסגל בית הספר הארי רדזינר למשפטים, עם פרישתו מתפקיד נשיא בית המספר העליון, היתה ועודנה מקור של גאווה גדולה לבינתחומי הרצליה (אוניברסיטת רייכמן).

פרופ' ברק הוא מהמשפטנים המוערכים בעולם. בתקופה בה כיהן בבית המשפט העליון גיבש פסיקות תקדימיות שיצקו תוכן לחוקי היסוד והוביל את המהפכה החוקתית ואת ההגנה על זכויות האדם במשפט הישראלי. בית המשפט העליון בהנהגתו סיפק סעד לכל רבדי החברה הישראלית וזכה להערכה ציבורית חסרת תקדים.

"הבינתחומי הוא מקום צעיר, מקום מתפתח שאין בו דוגמות. יש בו צוות מצוין של מורים למשפטים ויחסים יוצאים מן הכלל בין מורים לתלמידים, ויש נכונות לקבל רעיונות חדשים. הבינתחומי הוא מפעל ציוני ברוח הציונות ההרצליינית – אלטנוילנד, במובן מסוים". מדבריו של פרופ' ברק.